onsdag 25 januari 2012

Tunnbrödsrulle med "Gubbröra"

Mmmm,gott:-) Till kvällsmat eller som lite lyxigare lunch. Kanske även som tilltugg till en drink vid hembjudning med lite mat:-)

Tunnbrödsrulle med gubbröra för 4-6 personer

1 burk ansjovisfileer (ca 125 g)
4 hårdkokta ägg
1 röd lök
1/2 dl finhackad dill
3/4 dl gräddfil
1 msk kaviar
4-5 kokta kalla potatisar
salt,peppar
tunnbröd (4-6 st)

Grovhacka ägg och ansjovis. Finhacka löken och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

Skiva potatisen tunnt och lägg skivorna på tunnbröden. Bred "gubbröran" över potatisen och rulla ihop bröden.

Tips: Skär den färdiga tunnbrödsrullen i bitar och severa som drinktilltugg.

Inga kommentarer: