tisdag 24 januari 2012

Någon har stulit min energi

Så trött,så trött. Hur ska jag hitta min energi igen? Känns så fruktansvärt tråkigt att inte ha någon som helst ork. Jag vill ju sprudla och göra så mycket.

I går eftermiddag orkade jag inte hålla ögonen öppna efter middagen. Sov 3 timmar,men var lika trött ändå. Somnade runt nio sen på kvällen och har sovit till halv åtta idag. Herregud,det är 13,5 timme på ett dygn!! Känns som jag borde vart lite utvilad nu,men känner mig fortfarande som om jag inte sovit mer än ett par timmar totalt...

Kanske har jag någon "skit" i kroppen. Många har ju vart sjuka i både det ena och andra under flera månader,och jag känner mig ungefär som om jag hade en förkylning i kroppen,fast utan symtom av feber och snorig näsa. Kan man ha det?;-)Har ju inte vart sjuk på ungefär ett år nu( tack och lov får man väl säga efter allt som hänt),men någon liten förkylning brukar ju ändå dyka upp mellan varven,även om det aldrig brukar bli så allvarligt på mig..

Nåja. Idag är det inget större på dagsshemat. Ska ta en långpromenad i friska luften och se om det hjälper lite att komma ut. I kväll/natt är det jobb igen (långledigheten går fort) och jag ska ta det i huvudsak lugnt hela dagen innan dess.

Inga kommentarer: