VEM ÄR JAG?!
Ja,vem är då jag  som ligger bakom bloggen?
Att beskriva sig själv är nog bland det svåraste man kan göra,då min verklighet kanske inte stämmer överens med din. Jag vill beskriva mig som en helt vanlig tjej/kvinna men med en hel del udda inslag på det. Lite härligt flummig och filosofisk,men med en allvarlig sida bakom fasaden. jag har därför valt att kalla min blogg för "Svartvit med färg". Ja,för är det inte så att livet är ganska svart och vitt, men med en hel del olika färger som sprakar?

Jag heter Eleonore,är 34 år och bor i Jönköping. Jag är sambo med Sven, och tillsammans har vi vår hund Troja. Och efter ett par år av icke uppdatering här, så är jag numera singel, 36 år och har fått ta bort min älskade hund pga sjukdom.


Jag jobbar inom psykiatrin och har en stor passion i mitt arbete.

Jag älskar de utmaningar jag stöter på av dessa otroligt härliga människor jag jobbar  med, och många gånger får jag livets aha-upplevelser just på jobbet. Fritiden ägnas mestadels till vardagsbekymmer,hunden och lite guldkanter på det.Lagar gärna en del mat och är ibland lite smått  hysterisk av kontrollbehov,planering och att styra upp mig själv i vardagen.

Sörplar gärna rödvin och njuter av tända ljus och varma filtar.
Svart och vit,men med massor av färg,det är jag i ett nötskal.
Livsnjutare med allt vad det innebär av att bara vara till och ta vara på allt som kommer i min väg