torsdag 26 januari 2012

Det har blivit vinter

I senaste laget, i slutet av januari har då vintern kommit til stan. Känns inte så upplyftande, för jag har ju börjat drömma om våren nu.

Några minusgrader och ett litet tunnt snötäcke gör däremot inte så mycket för min del. Hellre det är regnblask och storm,eller som de två senaste åren med meterhög snö och iskall kyla. Man ska nog inte klaga för mycket nu. Ett par småkula foton på morgonens runda:



Idag blir det en riktig slödag för mig. Hade bjudit hit brorsan och lille Devin för ett kaffebesök,men lagom till att jag hunnit komma in efter min morgontur,fick jag ett sms om magsjuka. Först var det Devin i förra veckan som drabbades. Några dagar senare var det Sandras tur. Nu var det alltså även dags för Björn att "rensa" magen lite.

 Nä tack,det klarar jag mig gärna utan. För är det någon gång det känns som man ska dö,så är det när inälvorna i magen försöker komma upp,halsen bränner och tårarna rinner när man ligger kallsvettig över toastolen och ulkar...Hellre 40 graders feber för min del,magsjuka är min mardröm.

Så istället ska jag ägna min dag till att steka lite fisk,betala lite räkningar och ta en extra långtur med Troja. Har återigen haft ett par dagar då jag förvisso gått långpromenad,men inte orkat engagera mig nämnvärt i fler rundor under dagen. Korta kisserundor bara. Sambon tar ju över en lite längre runda när han kommer hem under senare eftermiddag,men nu under vinterhalvåret blir det ju inte så ofta de springer/joggar,och hunden kan istället behöva lite mer engagemang på sina enkla promenader.

Inga kommentarer: