tisdag 20 december 2011

Säger det igen

Det är så himla kul att det är många som läser min blogg. Ni är inspirationskällan till att jag fortsätter skriva. Min blogg är uppe i snart 11 000 besökare,vilket jag kan räkna ut är ca 26 besökare i snitt om dagen,om jag räknar sen jag startade upp den i oktober förra året. Vissa är bara nyfikna,vissa vill mig väl och läser för att följa mig,vissa är bara ute efter skvaller, och andra kanske bara går in och tittar ibland,pga av tidstråkighet eller på skoj.. Ni är alla välkommna och jag kan med glädje se att det är mer aktivitet nu,än i början:-). Kanske har jag runt 30 besökare per dag nu,det är kul att se:-)

Som jag skrivit innan är ni hjärtligt välkomna att komma med önskemål här. Vill ni har med recept,eller saknar ni något,så kom med era åsikter. Jag gör er till viljes inom det mesta,men jag måste veta vad ni vill ha..

Jag vet inte vad ni vill ha,men inspirera mig! Jag har erfarenhet inom det mesta i livet och be om min hjälp om ni så önskar. Jag har kanske inte hela sanningen,men jag kan ge er mitt råd,eller min syn på saken.. Vore så kul om ni vill engagera er och hjälpa mig att göra bloggen mer insperande
och rolig att läsa för er alla.... Kram

Inga kommentarer: