söndag 4 december 2011

Checkar av....

Någon gång måste man börja,det går inte skjuta allt på framtiden,även om det är bekvämt. Jag måste börja röra runt i röran och städa ur lite i lägenheten om det ska gå att fortsätta leva här.

Så skönt det känns att äntligen ha börjat,trots att det är en evighet kvar tills det är färdigt. Har så gott som,fått köket färdigt,vilket har inneburit rensning i skåp och lådor för att rensa upp och få ording.Det enda som är kvar är bestick och smålådor där under,som är fulla med diverse prylar.

 Men jag har rensat skafferiet,städskåpet,medicinskåpet,plöjt igenom och organiserat upp påskprylar,hundprylar,festgrejer och annat för sig,så nu måste det vara lite lättare att hitta när man behöver. Har även organiserat upp julprylarna i tre lådor,en för saker som ska sparas men som oftast inte används (fula,men kanske gamla och värdefulla tomtar mm),en för julgranspynt ,och den sista för prylar som det ska pyntas med till advent och som ska upp till jul.

Har också rensat upp så en låda ska gå till second hand (en kompis ska sälja på loppis åt mig),samt börjat föra upp lite organiserade kartonger till vinden (där det i övrigt redan är kaos sedan innan). Där får det bli det sista projektet ,då det inte syns i lägeheten iallafall ;-)...

Men det känns skönt att köket är så gott som färdigt,och för idag tar jag nu paus från röjandet. Ska snabbstäda (dammsuga och torka golv)innan jag ska få lite välförtjänt sömn efter nattens arbete. Är inte världens piggaste idag kan jag säga....

Imorgon ska jag försöka gå igenom lite kläder, så att jag även kan organisera min garderob till tillfredställelse. Man får ta lite i taget så det inte blir ett heltidsprojekt (även om det skulle behövas).

Nöjd för idag,och som vanligt händer det inte så mycket i övrigt på en jobbarhelg som denna:-)

Inga kommentarer: