tisdag 6 mars 2012

Röjer lite smått

Har skjutit på det alltför länge,men igår tog jag mig upp på vinden och började röja lite iallafall. Att gå i trapporna 4 våningar upp är riktigt jobbigt,och ska jag flytta någon gång,så ska det då inte vara högre upp än två våningar om det inte finns hiss!

Jag fick iallafall några grejer nerplockade. Har slängt ut ytterligare saker på fb-loppiset med helt okej resultat. Hälften blev sålt inom 1 timme,men ska levereras först idag. Nu ryker mina gamla barnleksaker. Känns lite synd att inte Devin kunde få dem,men jag tror inte han kommer bli en grabb som har så kul med dockskåp och dockvagnar. Det finns ju inga flickor jag känner så väl heller i den åldren så...

Efter att sprungit mig blå i trappan for jag iväg till sortergården med 3 fullastade kartonger. Träffade precis utanför huset,på min granne som också skulle dit. Jag tog hennes saker också när jag ändå skulle dit och fick bilen full.. Gud så tacksam hon blev,kul:-)

På hemvägen for jag förbi plantagen. Det kliade i fingrarna att få köpa lite  nya krukväxter, och så blev det gjort. För nu, jag vet inte för hur många gånger i ordningen,står det hibiskus i fönstrerna igen. Jag älskar dessa,men de brukar inte vilja överleva hemma hos mig... Jag gav upp dessa blommor för några år sedan redan,så har jag tur kanske de trivs bättre här i denna lägenheten. Hoppet är det sista som överger,men de har iallafall klarat natten;-)..

Lite andra växter inhandlades också och äntligen har jag slängt ut mina "eterneller" på både balkongen och inne;-).

Idag är det fullt upp. Har inte kommit ut med byrackarn än,och har lite bråttom egentligen. Ska sen duscha och fara upp till blomsterlandet och inhandla en bukett blommor till Björn. Ska våldgästa honom och Devin idag, då han fyllde år igår. Hade också tänkte fixa ihop lite köttbullar och sås till honom som en liten kul grej bara för att han älskar mina "bullar"så:-) Ca klockan elva har vi bestämt att jag ska komma dit och sen klockan 13 ska jag träffa en "kund" från loppiset.

Resten av dagen går väl sen som vanligt åt till att fixa middag här hemma,gå med hunden och vänta på ytterligare en "kund".Dagarna går verkligen fort när man är ledig och imorgon var det dags att påbörja ett av de två pass jag har kvar på jobbet i veckan. Ledig helg sen iallafall.-)

Nä,nu måste jag sätta lite fart här,kram och ha en fin solig dag på er därute i cybervärlden...

Inga kommentarer: