tisdag 27 mars 2012

Dagarna rullar på

Nu är jag här igen,efter några dagars uppehåll. Har haft några goa dagar och inte riktigt haft motivation att skriva.

Lördagskvällen avlöpte fint,men kortspelet blev för min del katastrof. Minns inte om vi spelade 3 eller fyra gånger under kvällen,men min placering hamnade stadigt på ett rejält minus varje gång iallafall. Det är ändå alltid kul att träffas,umgås och just spela kort dessa kvällar,så jag tar förlusten som en kvinna och släpper det direkt;-)

Vi fick också "tillökning" denna gång,då Jennies mamma följde med oss och spelade. Kul med lite nya ansikten och utöver det fick jag dessutom skjuts,så jag "slapp" sova över, och kunde dricka vin iallafall:-). Anne bjöd på god mousaka,men även om den smakade på alla sätt bra,så föredrar jag varianten jag brukar göra på potatis istället för auburgine. Aubuginen blir lite för "snorig" i konsistensen när man lagar den,för att jag ska tycka att rätten blir perfekt. Däremot är det inget fel på Annes recept,för i mousaka ska det inte vara potatis som jag gör den på;-)



Kvällen blev alldeles för sen för gamla mig. Jag hade nämligen ingen aning om att det var denna natt vi skulle ställa om oss till sommartid också. Kom hem vid halv två,kunde inte hålla mig ifrån datorn och klockan 01.59 satt jag och tittade på när klockan blev 03. Kom inte i säng förräns närmare 04 (ny tid) och var rejält trött när jag vaknade vid 08 på morgonen efter gårdagens vinglas på det.

Inga kommentarer: