måndag 23 maj 2011

Shopping i Amsterdam

Jodå,jag skulle INTE shoppa mer kläder,men kom hem med en hel del.....

För inte kan man motstå en massa marknadspriser och lite mer "roliga" kläder man hittade;-)

Ska ärligt säga att vi till en början verkligen letade efter billiga butiker,men de vi hittade var dyra och exklusiva,till för männsikor med lite större plånböcker än oss. i lördags hittade vi dock en jätterolig marknad som var ett par gator lång (säkert en kilometer) med bara en massa kläder och prylar. Trots att jag verkligen försökte titta bort,så "råkade" jag stöta på några plagg jag inte kunde motstå;-)..

Hittade bla några riktigt fina toppar/tunikor, och även tre par helt underbara byxor till mig själv. Ett par riktigt tuffa jeans,ett par tights som var "målade" med fickor,hål och slitningar,samt ett par superhärliga stretchjeans som var supersköna. Kunde helt enkelt inte motstå,trots min överfulla garderob hemma....Naturligtvis hittade jag även ett par supertuffa plagg till lille goungen Devin;-).

Ha,ha,jag måste vara det de kallar shoppaholich(stavas?),men kände mig grymt stolt över mina inköp iallafall:-)  Nu får det dock vara stopp på shoppandet ett tag framöver och jag ska försöka använda det jag har istället.....Ska väl också erkänna att det gick några hundra till lite nya parfymer,godis och annat gott på taxfreen på hemvägen också ;-)

Den dyra gatan såg ut såhär...
Devin ska få en häftig AC/DC tröja och keps,samt en snobbentröja...
Roliga tights med målade knappar,sömmar och slitningar...
Tuffa jeans med många detaljer.. Me like:-)
Tröjor/tunikor med härliga udda inslag:-)



Däremot ska erkännas att Holland inte var ett speciellt billigt land. Ni som överväger att åka dit,kan räkna med priser som är över de svenska iallafall. En vanlig lunch/middag gick sällan på under 100 spänn,En öl runt 50 kr, och kläderna i de billiga affärerna låg som hemma.Vi tog även en hamburgare på en Mc Donalds en kväll. Minns jag inte fel så kostar en vanlig enkel ostburgare ca 10 kronor här. Där gav vi 20 spänn för detsamma.Kan däremot rekomendera deras hemmagjorda glassar,mycket gott och utöver det vanliga,trots priserna:-). Men nu ser jag iallafall fram mot lönen på fredag. Kontot är ganska tomt,och jag har nog levt lite över mina tillgångar kan man säga;-). Smakar det så kostar det;-)

Inga kommentarer: