fredag 27 maj 2011

Dagarna rusar förbi....

Vet inte vart tiden tar vägen längre. Jag har igentligen inte gjort så himla mycket de senaste dagarna,men jag har heller knappt haft tid över. Vardagliga saker tar sin tid och för att hinna med något extra,så gäller det att planera...

Som tur är,är jag ju en planeringsmänniska,så ibland funkar det riktigt bra(bara jag får veta saker i tid).

Idag hade nämligen Sandra och jag planerat att gå på långpromenad,och det gjorde vi. 1,1 mil blev det, och igentligen är det väl inte mycket att skryta om,jag går ju minst halva den sträckan varje dag,men det kändes ändå väldigt bra att komma bort från de gamla vanliga rundorna och ha lite sällskap på vägen.

Sandra,som utforskat sitt område lite,hade hittat en fin promenadväg vi vandrade på idag. Troja var nöjd över miljöombytet, och lille Devin sov hela tiden i sin vagn.Vädret var (trots metrologernas "lovan" om åska och regn) helt okej,och vi klarade oss från regnet i stort sett hela rundan.Jag stötte dessutom på ett par hästar som jag fick stanna och snusa lite på. Herregud vad gott de luktar och jag fick en stor längtan till att få känna deras starka kroppar under en galopp i en uppförsbacke,frihet!!!!






Inga kommentarer: