söndag 10 april 2011

Underbart!!!!!!!!!!

Vilken härlig dag det vart idag. Det enda att "klaga" på har vart att jag vaknade lite för tidigt för att kalla det för sovmorgon;-) Lyxproblem!

Morgonen ägnades åt lite tvätt och städ. Kanske inte det roligaste jag vet,men det är så härligt när allt är rent och fräscht,och när man bara gör ett litet "snabbstäd" så tar det ju heller inte lång stund.

Resten av dagen har ägnats till något som vart betydligt roligare. Vi åkte iväg till Nordsjö för att Sven skulle kunna sätta på sommardäcken,och jag lutade mig njutningsfullt tillbaka mot en husvägg och gjorde ingenting.... Runt mig rusade 4 olika jyckar omkring mig och njöt lika mycket de. Det har grävts i rabatter,badats i dypölar och jagats katt i olika omgångar....Ha,ha kan bara konstatera att jag har den galnaste av alla hundar var det gäller dypölar iallafall,lerkockorna hängde på henne..(idag har jag dock inte tagit en endaste bild på mitt eget monster......).

Söta Malin löpte,och fick sitta i långlina idag...

 Freja njuter av sol,trött efter bus
 Klinga,tax nummer två...


Förutom att inte göra någonting,så plockade jag även fram kameran och gick omkring med lite. Fortsatte fylla på lite bilder av vår härliga vår och visar gärna upp lite bilder för er:-)



Innan vi for hemmåt igen var det naturligtvis dags för lite fika i solskenet också. Svärmors saft och bullar smakade ljuvligt på altandäcket såklart.


Hemma igen och Troja fick hoppa in i duschen direkt.En lortgris ville jag varken ha i soffan eller på de nytvättade golven idag;-).... Även vi tvåbenta har fått av oss smutsen i duschen,och nu är det bara lite slappt i soffan kvar av denna dag. Söndagskväll, och vad passar väl bättre än att avnjuta den med en bra film och lite varma mackor?!

Inga kommentarer: