måndag 18 april 2011

Ler en stund mot solen...

Äntligen har vädergudarna blivit på riktigt gott humör ,och solen strålar från en klarblå himmel.

Efter att vart iväg tidigt på morgonen på personalmöte,fixade jag lite ärenden på vägen hem. En sväng till apoteket och sen till djuraffären,för att införskaffa medicin och lite tuggben till Troja.

Är lite nojjig över att Troja ska till vetrinären imorgon,men tack och lov inget värre än en vanlig vaccinering denna gång. Nojjan ligger istället på att odågan är tjock,har en dålig pälskvalite,samt ser ut som en skabbig räv...

Hon är ju frisk,hon är pigg,inga utslag och är inte något "kliig" alls. Hon mår alltså bra,men ser inte mycket ut för världen just nu. Att hon är tjock må hända jag kan göra något åt,men jag jobbar på det också.....Inte lätt med en matglad hund!

Hemma igen unnade jag mig en timme i solstolen med en ny bok. Det var så skönt att äntligen kunna ta av sig till trosor och bh, och späka ut den bleka kroppen lite. Såg sen att jag faktiskt hade fått en liten antydan till färg på den stunden också:-)

Nu har solen försvunnit bakom husknuten,jag har duschat och ska fixa lite lunch innan jag tar den lilla röda och far iväg till Sandra och Devin. Björn har börjat jobba igen, och vi andra ska försöka komma ut på en liten promenad i solen. Kan nog göra gott för oss alla tre med lite solsken:-) 

Inga kommentarer: