tisdag 4 oktober 2011

Vinkväll

I lördags hade jag bjudit hem min arbetskamrat på lite mat och vin under kvällen,och dagen gick mest åt att röja lite,handla,fixa med maten och säga hejdå till Sven och Troja. 

Vid tretiden for de iväg och det kändes skönt att få pyssla lite i lugn och ro. Blev lite datortid mellan vinglasen,matförberedelserna och musiken spelade på gött från högtalarna.

Jannie dök upp strax efter sex och vi hade lite gött tjöt medans vinet flödade. Trots ett par glas innan hon kom,så kom dock Jannie snart ifatt. Vet inte vad som hände,men pang,boom,krasch så smällde nog vinet på ordentligt för henne;-) 

Lotta,en bekant från hundpromenader,kom upp en sväng vid nio-tiden med Trojas "bästa kompis" Louie, och det blev mer vin,lite dans och en massa musik spelandes från datorn. 




En annan är väl inte så van vid så sena partynätter längre,så när Jannie ramlade ut till sin taxi vid fyra-tiden på morgonen var jag trött och mör....Där blev det sen godnatt med en liten orolig känsla i magen. Jannie hade nämligen glömt plånboken här. Jag undrade hur hon betalde taxin när hon kom hem,men då hon inte minns själv heller,lär det väl förbli en gåta;-)

Inga kommentarer: