måndag 24 oktober 2011

Anderssons är pyromaner

Helgen har gått otroligt fort. Fredagen blev en riktig besvikelse,då jag frammåt eftermiddagen började må illa,bli yr och mådde allmänt konstigt. Hade stått och lagat stekt potatis,ägg,korv och kantareller till kvällen,men min portion fick bli hundmat istället. Jag var inte sugen på något och hoppade till och med över vinet denna kväll. Troja däremot tackade ja till denna portion;-)
  Antagligen var jag bara så trött under för fredagen,för efter en sovmorgon på lördagsmorgonen kändes allt ok igen. Igentligen skulle vi åkt till Sjöstorp (farmor och farfars hus) för att röja denna dag,men det blev flyttat till i går istället.


Under förmiddagen drog jag därför iväg till Forserum och fixade med lite mat och röjde i deras lägenhet istället. Är numera rätt tveksam om detta funkar i längden. Alltså det är ju en betydligt bättre lösning än huset,men de är båda rätt bra mycket sämre nu,och det kommer inte hålla i längden med att man ska behöva åka 5 mil för att köpa mjölk eller skala lite potatis till dem. Hemtjänst måste sättas in snarast. Vi sliter ut oss...Känns lite som att de är väldigt tacksamma för det man gör,men samtidigt en viss bit av att vi också SKA göra det...


Hemkommen på eftermiddagen och Sven tog min bil och Troja och for till Nordsjö. Vinterdäcken på´och det känns lite tidigt. Samtidigt är det skönt att vara förberedd,då ishalkan har slått till ett par gånger redan och det är ju inte alltid så smidigt att hitta en dag man inte behöver bilen och Sven har tid att byta..


Jag passade på att städa och ringa några samtal under tiden han var borta och kvällen tillbingades sen med tacos och tv. Lugnt och stillsamt..


I går var det sen dags för pyromanerna att ta vid. Det var ett evigt spring i huset med att slänga grejer, och vi fick rätt mycket gjort faktiskt. Långt ifrån klart,men hälften är säkert borta iallafall. 


Såhär såg det ut igår:






Väl hemma igen och tvättiden vi hade satt upp tog över på schemat. Jag hann med ett par telefonsamtal också,men efter det blev det bara lite tv under kvällen och ganska tidigt i säng efter det.Tror vi var ganska möra efter att ha sprungit omkring som yra höns och röjt i flera timmar under dagen:-)

Inga kommentarer: