fredag 24 februari 2012

Redan fredag. Mitt bloggintresse tryter igen,jag har inget att skriva om. Jag har fått mitt lugn som jag önskade mig och det är skönt. Inga stora händelser är på intåg,utan allt är egentligen bara grå vardag med vanliga vardagssysslor. Känner att jag faktiskt behöver den här tiden väl. Tid där jag inte behöver stressa runt,utan kan ta dagarna lite som de kommer.

Inga planer för dagen helller. Ska snart bege mig ut med hundrackarn och njuta lite av att det plusgradiga vädret fortfarande håller i sig. Fåglarna har börjat kvittra tidigare och tidigare på mornarna nu och det är fortfarande lite vårkänsla över vädret. Jag vet att det kommer bli bakslag ett par gånger till innan den riktiga våren kommer,men det går ju iallafall åt rätt håll nu:-)

Min viktnedgång går sådär. Antingen är det något mycket märkligt med vår våg här hemma,eller så har jag en väldigt mysko kropp som åker hiss med vikten. I går hade jag gått ner 1,2 kilo på morgonen när jag vägde mig. Var förstås glad över detta,ända tills jag vägde mig idag och hade gått upp 0,6 igen. Fattar ingenting,men får väl fortsätta kämpa. Totalt fattas det ju bara 0,4 kilo till att halva målet på 10 kilo är nått,så ner har jag ju faktiskt gått iallafall.

Idag är det dock fredag och jag ska äta pizza. En halv kebabpizza i vanlig ordning. Borde kanske hoppa över den också,men har längtat hela veckan. Man blir störd i huvudet av bantning,man tänker på mat hela tiden. Jag sa ju från början av detta viktprojektet att en gång i veckan får man äta lite extra. Det blir lite väl tråkigt att aldrig få njuta av det man gillar bäst annars. Ska försöka orka med en extra långpromenad idag bara för att bekämpa några extra kalorier innan,men jag har ju inte ens kommit iväg på den första än;-) Lika bra att jag tar tag i det på en gång nu när morgonkaffet är urdruckit och kesomackan uppäten:-)

Tillägg: Nu gick jag tillbaka i bloggen och kollade av när jag började mitt nya "matliv". 31 januari stog det där. Med andra ord har jag nu bantat 25 dagar och har alltså gått ner 5 kilo (fattas ett par hekto bara). Mitt mål,var ju om ni kommer ihåg,1 kilo i veckan,så jag ligger visst ändå rätt bra till och ska inte klaga mer. Jag har ju gått ner 1 kilo mer än vad jag "skulle" på denna tiden;-)

Inga kommentarer: