fredag 3 februari 2012

Lite kul faktiskt...

Måste få dela med mig av en liten sann historia som utspelade sig i Forserum igår. Jag fick höra historien på ryktesvägen igår,men såg även idag på fb, att huvudpersonen berättat den där...

Killen det handlar om är med i Forserums brandkår och hade brandjour vid tillfället. I huset han bor i,var det fönsterbyte på gång. Till detta hade han hyrt in några polacker att utföra jobbet.

Som de flesta här i Nässjö/Jönköpingstrakten vet,så har ni säkert hört att det vart en stor inbrottsvåg de senaste månaderna,och att polisen söker efter en polskregistrerad vit skåpbil som är misstänkt för inblandningen.

Iallafall ,så höll de här polackerna som bäst på att byta fönster där i huset,de hade en grå skåpbil parkerad utanför. Ägaren var hemma när han plötsligt får larm på sin brandsökare. Snabbt som attan springer han ut från huset och blir haffad av polisen i samma veva..

Trots att han förklarar att han är brandman och måste iväg, så tror inte polisen på honom och vägrar släppa honom. Någon har ringt och sagt att det är inbrott i huset och att en vit skåpbil står parkerad utanför. En springande man från huset blir såklart misstänkt....;-)

Tillslut blir killen i allafall släppt ,och jag antar polisen kände sig rätt så dumma när de gripit ägaren av huset för inbrott och låtit brandkåren inte fått utföra sitt jobb med all sin personal på plats;-) Klicka på bilden för att få bilden större och kunna läsa texten...

Inga kommentarer: