tisdag 22 november 2011

Ordning igen

Då var sakerna utredda. Hoppade över långpromenaden idag, ibland orkar man bara inte. Troja var jättetrött igår efter att vart i skogen flera timmar med Sven,så hon får banne mig klara sig på rastrundor idag,jag hinner inte med att komma ifatt med allt annars.

Efter en kortare promenad ringde jag pappa för att få banknummret till kontot, och förde över pengarna igen. Jag var ju rik en liten stund iallafall;-)

Fortsatte sen till banken i Huskvarna,plockade ut pengar från automaten på den ena kontot, och in på banken och satte in dem på annat konto igen. Tala om onödigt jobb,men,men...

Då Elgiganten fortfarande inte hade hört av sig,ringde jag upp dem. Fick till svar att datorn var klar,men att de glömt smsa igår. Ljög mitt rätt upp i ansiktet,då jag åkte direkt upp dit och en annan personal talade om att den precis var klar i ögonblicket. Ha,ha,varför ljuga om att den var klar igår liksom? Nåja,nu finns den iallafall hemma,men jag har inte vågat öppna den ur förpackningen än.

Om jag får skryta med mig själv lite,så har jag ju en förmåga att faktiskt klara av det mesta i mitt liv som dyker upp,oavsett om det handlar om organisation,laga mat,stötta eller helt enkelt vända ut och in på mig för att överleva. Igentligen inga bra egenskaper då det tär en hel del på min stackars kropp för att orka med,men som jag brukar säga,det går på ren vilja och envishet.

Men,är det något jag är riktigt urusel på så är det teknik. Jag måste vara den enda personen i min ålder som varken förstår hur en iphone,mp3spelare eller vad en "app" är. Jag känner mig helt dum i huvudet på detta,och är inte intresserad heller för den delen. Jag brukar ligga några år efter med vad man "ska" kunna i teknikvärlden nu för tiden...För mig är det alldeles för mycket att ta in i hjärnan...

Ja,så därför sitter jag här vid min gamla dator,den nya är i förpackningen än. Ska naturligtvis packa upp den,men innan jag ger mig in på detta (som antagligen kommer strula (pga min teknikbrist),skriver jag ett sista inlägg på den gamla datorn. Vem vet när jag har tillgång till det nya sen?;-)

Utöver detta ska jag fixa mitt hem i ordning innan jag sätter mig och försöker. Jag behöver tiden på mig att läsa och förstå. Känner mig som en främling i denna värld. Så förhoppningsvis hörs vi snart igen,kram

 

3 kommentarer:

Jannie sa...

Känner igen mig i det du skriver, är själv totalt oteknisk, så du är inte ensam om det:)
Hoppas att den funkar som den skall på en gång så ditt humör håller sig på topp:)
Kram Jannie

Eleonore sa...

Ha,ha sknt att ha en jämlike;-). Men det verkar funka och jag får slå mig på bröstet och vara stolt över det;-) Kramar

Eleonore sa...

Ha,ha sknt att ha en jämlike;-). Men det verkar funka och jag får slå mig på bröstet och vara stolt över det;-) Kramar