tisdag 8 november 2011

Komma-i-fatt-dag

Ja, tills igår hade jag samlat en massa saker i en hög, och det var bara att börja röja upp i röran.Det har vart allt för mycket den senaste tiden,så jag har inget hunnit med. Och att samla på hög ger mig grav ångest bara det,så nu var det dags idag för en riktig ärendedag.

Började dagen med att sätta igång tvättmaskinerna. Lyckades få hela dagen i tvättstugan och det var perfekt. Medans Sven var och handlade, städade jag av toan och plockade ihop all tvätt jag kunde finna i lägenheten. 

När han sen kom hem for jag iväg istället. Började med en tur upp till Ohlssons för att se om de möjligtvis hade någon kappa/jacka jag kunde ha till begravningen. Hittade en,men i fel storlek och kammade noll på detta här.

Åkte vidare till Djursjukhuset,då Trojas allergischampo nästan var slut. Köpte även lite allergifoder där till henne och blev ruinerad på stört. 283 kr(!) för 2,5 kilo (räcker inte i många dagar,men blandar ju med färskfoder också...).


Vidare till A6 och letade vidare bland de svarta kläderna på Kapphal och H&M. Hittade en snygg kappa på ena stället och en skapligt perfekt klänning på andra. Klänningen ska jag dock skicka iväg till svärmor,som lovat sy upp den till en tunika istället. Blev faktiskt ganska nöjd,då kappan var på halva priset, och klänningen var så snygg att jag kan tänka mig att ha den till "fest" sen. Den gick i plysch/sammet över kroppen och utsvängda genomskinliga ärmar till det:-).

När kläderna var fixade var jag inne en sväng på systembolaget också. Ska ju till Falkenberg i helgen, och det behövde handlas lite rött till detta. Det gäller att vara förberedd ;-). Som en sista tur för dagen for jag iväg till min frisör för att köpa schampo till mig själv också. Var väl stressad när jag var och klippte mig sist och glömde då..

Hemma igen och det var dags för middag och att fortsätta med tvätten. Fick sen av någon konstig anledning en energikick och gick lös på städningen som var kvar här hemma. Och i samma veva tyckte jag det var lika bra att ändå ta ett ordentligt tag i trappuppgången också. Vi ska igentligen bara städa varannan månad,min granne och jag,men han struntar alltid i det, och jag är väl snäll och tar mitt ansvar för honom också. Tror vår hund skitar ner mest av oss alla i vilket fall som helst..


Efter en riktig energisk dag var jag trött på kvällen. Tog mig ett par glas vin i soffan och gick och la mig tidigt. Man hinner mycket om man håller igång och jag kände mig rätt nöjd med dagen.

Inga kommentarer: