onsdag 23 november 2011

Jag ger upp

Trött på datorn! Nä,inte på den nya,den verkar fungera bra,men allt jag ska göra strular.

Efter att fått igång allt så började jag åter ladda ner musik,och jag lyckades till och med få ner programmen jag behövde till detta(stolt!). Problemet dök upp när jag insåg att ca hälften av musiken låg på något filformat jag inte kunde spela. Blä,jag fick göra om det hela,vilket tog hela kvällen igår.

Glad i hågen för andra gången hoppades jag att natten hade laddat det mesta klart,men det var massor kvar. Nåja,det kommer väl så småningom,men några skivor lär det inte bli än på ett tag då jag fick ett annat meddelande nu på morgonen. " Nu har du använt all data du får denna månad". Du kan fortsätta surfa med lägre hastighet eller köpa mer data". Med andra ord går allt i slow motion just nu,vilket påverkar allt jag gör. Tar ca 1 minut att komma in på facebook bara,och musiken kommer väl knappast ladda så fort nu heller:-(.

Som tur är fick jag fram bloggen idag iallafall,men jag kommer inte lägga ut några bilder under tiden och antagligen kommer jag inte sitta här så mycket nu heller. Tråkigt nu när man äntligen köpt en ny och vill lära sig allt,men samtidigt kanske jag hinner med lite annat istället. Det börjar ju bli tid att adventspynta lite och jag har igentligen massor annat att göra ändå.

Kramar

Inga kommentarer: