tisdag 5 juni 2012

Stora dagar

Hjälp, jag hinner inte med längre... Tänker inte klaga ett dugg, då allt bara är roligt och spännande, men om jag ändå ska skriva något negativt, så är det att det händer för mycket roligt nu. Det hade ju vart skönt om man fick smälta allt, och vara glad för en sak i taget. Nu vet jag inte ens vad jag ska fokusera på riktigt:-)

I lördags fick jag på lite nytt upp kontakten med en go tjej jag bara träffat två gånger i mitt liv. En av de tjejerna som var med när vi var ett gäng som hyrde stuga i Falkenberg i höstas. Jag minns min ångest över att åka iväg, mitt i all stress och jobbigheter jag hade då. Men det var ändå en mycket lyckad helg, då jag verkligen behövde komma iväg från allt och alla, och jag är glad att jag tackade jag till att följa med.

Minns ni bla den lilla kattungen jag hittade helt blodig utanför stugan, som vi sen fick åka iväg till djursjukhuset i Halmstad och avliva sista dagen vi var där? :-(

En av de som var med var med på denna resa var alltså Assi. Det var en sådan där människa jag bara kände samhörighet med på en gång när vi träffades. Efter att vi två, dessutom både fick dela rum denna helg och sen hittade varandra genom vårt fotointresse, så blev det riktigt bra. Visst säger man ofta att man ska träffas sen efteråt, men sånt brukar ju faktiskt rinna ut i sanden när man inte känner varandra.

 Vi sågs faktiskt för några månader sedan också, vid Elmia, under en av de sista promenaderna jag tog med Troja. Jag kan säga att jag säkert både var deppig, lite småsur, ( på alla 20 barn hon hade med sig som fritisledare/förskolärare som skulle fram och klappa Troja) och inte alls på hugget att vara social just då.. Så det var verkligen inget direkt lyckat möte den gången...

Men idag ska det äntligen bli av att ses på helt andra grunder. Efter att verkligen skrivit jättegulligt till mig på fb för ett par dagar sedan, så var jag sådär påflugen igen !!...(Måste sluta med den ovanan även om den på sista tiden fört massa gott med sig)..;-)

Jag skrev att vi måste ses snart, och att nu får du minsann säga en dag som passar, så kommer jag. Idag ska jag åka dit, och jag håller alla tummarna nu för att det inte blir regn. Vi ska ju ut och fota lite om vädret tillåter, annars blir det bara supertrevligt att få se henne igen:-)

Och gissa mer! Om bara någon vecka eller två (ingen dag bestämd än) ska jag dessutom få träffa den hund som troligtvis blir mamma till min valp så småningom. Åh, det ska bli så kul allting att jag är helt uppe i varv:-). När hon (uppfödaren) dessutom skrev att det var okej att ta med en kompis, så låg det helt naturliga valet på att fråga Jeanette. Inte för att jag inte kan åka själv, men det känns ju lite extra kul att få dela upplevelsen med någon som känner mig, och som kommer finnas med i framtiden i vårt liv:-). Dessutom vet jag ju att Jeanette, om inte funderat, så iallafall fått upp ögonen lite för dvärgschnauzern.

Hm, hennes Wilma är gammal, och vem vet om Jeanette sen kommer skaffa någon ny hund i framtiden?! Hon säger att det inte blir det, men så resonerade jag också innan;-)

Det kan väl vara perfekt att hon kan få träffa lite schnauzrar nu då ,och få titta lite iallafall;-). Minns jag inte  helt fel, så kan det till och med finnas en liten dvärg hos uppfödaren, jag har för mig jag sett någon bild eller läst något, men är inte helt säker.. 

Men oj, så klockan går.. In i duschen och iväg igen. Hoppas ni alla får en underbar dag, för många av er är väl lediga i morgon? Dock inte jag, som gör min sista natt nu innan långledigheten. Har en ny boende som flyttat in på jobbet , så det ska faktiskt bli lite spännande att åka dit idag. Kram på er 

Inga kommentarer: