torsdag 14 juni 2012

Letar ursäkter

Idag måste jag städa lite. Har ingen lust alls och hittar på massa saker för att slippa börja. Ska väl snart sätta igång, men jag kan ju blogga lite först också;-).

Idag har flera timmar tillbingats på A6. Inte riktigt likt mig, som faktiskt tycker det är ganska tråkigt att gå runt för länge i affärer (Ullared är ett undantag). Dock var jag i stort behov av kläder, insåg jag igår.

Det är sommarfester, studenter och allt möjligt som dyker upp nu, och min garderob är verkligen supertråkig. Inget passar längre, och varje gång jag ska ha på mig något finare än just gamla slitna vardagskläder, så får jag lätt panik över alltihopa.

Idag har det därför shoppats ganska mycket, vilket egentligen sved rätt bra i plånboken. Trots det, känns det ganska bra att faktiskt ha ett par uppsättningar som jag nu faktiskt kan ha användning av hela sommaren. Ett plagg jag köpte var ett par mammabyxor! Ha,ha, min mage har ju breddats en del på senare tid, och jag har nog aldrig hittat ett par byxor som passade så bra som dessa:-)

Ärligt talat visste jag inte ens att det var mammabyxor, för då hade jag nog inte ens prövat dem. Men jag gillade de lite halvtigtha blanka svarta jeansen i stretch, och tog med dem i provrummet. Perfekta:-) Imorgon blir det dock vita byxor och en ljuslila lite längre tunika. De plaggen hittades också idag och jag blev nöjd:-)

 Det är lite konstigt det där med storlekar på byxor. Jag är inte så farligt stor över benen, men om man ska få plats med magen i byxorna så är ju storlekarna alltid förstora över benen. Omvänt blir att de är lagom i benen, men går de ens att knäppa i midjan då, ja, då gör det ont eller pöser över i linningen...  Kan de inte göra kläder som passar för alla sorters kroppar någongång?

Innan jag åkte hemmåt blev det en tur till blomsterlandet också. Av ren bekvämlighet, så tänkte jag slippa åka dit imorgon innan studenten. Misstänker att så många andra ska göra det då istället..

Nu får jag väl försöka reda upp denna dag lite bättre. Ska börja med en städning innan det får bli lite matlagning. Tänkte ta farfars veckobesök redan imorgon, när jag ändå ska till Forserum. Jag ska också slå in Jonsas studentpresent och försöka ansa av alla döda blommor på både inom och utomhusblommorna som dykt upp de senaste dagarna. Ha det gott alla så länge:-)

Inga kommentarer: