torsdag 7 juni 2012

En lugn dag, äntligen...

Oj, vad det går runt med allt, men idag har jag faktiskt haft en lugn och skön dag.

Började morgonen med ett frisörbesök, och blev lite ambivalent. Jag har gått hos samma frisör i ca 6-7 år, och är supernöjd med allt de har att erbjuda.

 Men.... Hon som äger stället, är en mycket go tjej jag verkligen gillar, men hon är också lite "ful" genom att utnyttja folk som hon kan få in extra genom arbetsförmedlingen. Slipper därmed betala in lön på personen, vilket innebär att folket hela tiden byts ut.

 Jag blir oftast satt i frisörstolen hos dessa "extrafolk" och de är oftast helt okej och inget att klaga på alls. Samtidigt känner jag att det är min ordinarie frisör jag faktiskt vill ha...

I dag fick jag veta att min "nya" frisör jag haft i ett halvår, ska sluta. Hon ska starta eget istället, och snart kommer en ny frisör in på "min" salong igen. På samma villkor, genom arbetsförmedlingen...

Funderar på att hoppa in på den nya salongen min nuvarande frisör startar sen, men vi får se. Jag gillar ju verkligen min gamla frisör, men hon klipper ju mig aldrig numera..

Efter frisörbesöket for jag till Media Market. Har tänkt göra detta i ett par månader, men nu äntligen är ett skal köpt till telefonen. Inget speciellt, bara ett skydd mot att slippa fallskador...

Hemma igen och jag har tagit det lugnt idag. Ringt runt lite till folk, då jag försöker få ihop en grupp till att rida islandshästar nu i sommar. Lite halvstrul med det, då jag inte kan boka innan jag vet antal personer som följer med, och inte kan boka in ett datum, när folk inte vet om de kan eller inte..

Jag har dock redan bokat nu, trots att jag har två "osäkra" platser som inte kan svara än. Hoppas att de följer med, men annars får jag ragga vidare och hitta två personer innan dess...

Kvällen har ägnats åt mat. Har förberett min "Biff med bambuskott och purjolök" redan idag. Denna ska serveras på lördagskväll (mer info kommer sen). Väl tidigt, egentlgen, men  det är mycket i dagarna nu, så det gäller att vara förberedd:-)


I övrigt har jag njutit av dagen idag genom att ta det lugnt. Serverade färskpotatis, sill och gräddfil till mig själv under middagen, och herre gud var gott det var:-). Måste man verkligen vänta till midsommar för att få njuta av detta? Jag struntar i vilket  och njuter dag för dag:-)


Kram på er

Inga kommentarer: