söndag 5 juni 2011

Kyla i Jönköping

Efter en riktigt varm och svettig helg,är man nu tillbaka i Jönköping igen. Innan jag for hemmåt idag hjälptes vi åt att städa av huset och vattnat av alla blommor, både inne och ute. Har kånkat vatten till hästarna och de andra djuren och gjort allt så fint vi bara kan. Som ett litet tack för att vi vart där hela helgen, och för att glädja svärföräldrarna med att slippa börja röja när de kommer hem från sin resa. Till och med att vi lyckades diska allt (och lite till) efter oss,trots vår vattenbrist. Så nu är det riktigt fint och spegelblankt ;-)...Svängde också snabbt förbi Sandra och Devin på hemvägen. var ju tvungen att kolla mina små "troll " att allt var bra. De låg i skuggan på baksidan och päste,men jag hann inte stanna då Troja satt i bilen, och jag TRODDE jag hade tvättid. Synd bara att det visade sig vara imorgon när jag kånkat ner tvätten till tvättsugan !!!!

Helt otroligt vad temperaturen kan skilja på så få mil härifrån. Trodde knappt mina ögon när tempmätaren bara visade 13 grader när jag kom hem vid två-tiden idag. Antagligen har vindarna från Vättern kylt på ordentligt idag,men vänt nu, för nu har det gått upp till 20 iallafall. 

Men fortfarande lite kyligt när man vart i 30 graders värme i tre dagar. Jag fryser,har tänt upp ett par ljus och tagit på mig mina sköna,goa fleceejacka igen.Vi är all tre nyduschade,har ätit lite enkel kvällsmat och gått en liten promenad här på liljeholmen igen. Nu är det bara slappt i soffan för mig och Troja innan sängen väntar.Min egen denna gång...Sven har åter tagit en sväng ut till landet för att fodra och ta in de hundar från hundgården som fick stanna kvar idag(ja,det är bara Troja som är med hem av de 6 hundar vi vart med i helgen). 

Borta bra,men hemma bäst.....

Inga kommentarer: