torsdag 5 juli 2012

Upppps!

Jag är väl galen, men nu jä****klar planeras det ordentligt!  Idag fick jag mitt födelsedagspaket som jag beställt  till mig själv i förrgår;-) En låda med en massa nya saker till en ny hund:-). Måhända att jag är galen till tusen, men gud vad roligt det är att planera för framtiden nu:-)

Ha,ha, snart måste någon hejda mig i mina planer på inköp, men just nu är det bara såååå roligt:-). Eftersom jag med bestämdhet vet rasen jag vill ha nu, och inte tänker ändra mig på det så, nu kan jag ju planera för allt, oavsett tiden det tar att vara i mål med valpen hemma. Jag vet storleken, jag vet på ett ungefär allt om vad jag behöver ha hemma för en valp och dess galna upptåg just då:-) Har köpt ett hushållsapotek (för hund), en valpbädd, lite valpleksaker och lite annat smått och gott.. Ja, jag känner mig helt galen, men det känns ändå så himla bra. Ge mig en valp i mitt liv, och detta snar.....,. Innan jag överköper mig helt!!!:-)


Annars....Är otroligt glad över mina fina växter som för en gångs skull ger en ordentig utdedlig på blommningen... Trots löss, spinn och annan ohyra den sista tiden,  så frodas de på och blommar för fullt, trots alla medel de fått utstå..... Mest stolt är jag över min egen frösådda petunia, som visade sin första blomma idag:-) Knopparna är många, riktigt kul att se, och vilken härlig färg de fick:-)


2 kommentarer:

Monica W sa...

Haha, ja du ÄÄÄÄÄÄR galen :-)))

Eleonore sa...

Jajjemen, men kul har jag och det mesta är ditt fel från första början:-))