torsdag 25 november 2010

Fullt upp på ledigheten...

Jomen,nu är det åter dags för min långledighet på schemat. Som vanligt ska jag alltid försöka hinna med en massa under den tiden,så ibland är jag faktiskt tröttare än när jag jobbar. Märkligt att det sitter i ryggen att inte unna sig att ta det lugnt ibland. I går kom jag hem ganska trött på morgonen efter jobbet.Snön yrde runt och piskade mig i ansiktet i den hårda vinden. Som den envisa människa jag är,så togs sen hunden ut på långpromenad. Termobyxor,vinterkängor och halsduk gjorde att jag inte frös,men oj som det blåste! Stundtals gick det knappt att andas när vinden tog tag i en. Snön hade blåst in i drivor runt Vätten och det var jobbigt att gå. Hunden var sen nöjd när vi kom hem och jag slängde snabbt av mig mina svettiga kläder innan alla ndra projekt kom igång. Under dagen bakades det lussebullar och biskvier,ett rejält lass med tvätt blev rent och faktiskt hann jag med att både få upp julgardiner i köket och få till en middag tills Sven kom hem. Var ordentligt trött på kvällen och har sovit som en stock inatt.

Idag tog jag sovmorgon och vaknade upp rejält pigg faktiskt. Tog en ganska skön långpromenad med Troja på morgonen och hade tänkt fortsätta pyssla med att få adventsfint hemma sen. Ett samtal från jobbet och vips så har min lediga dag förbytts mot jobb  istället. En sjuk kollega och inga vikarier. Naturligtvis är jag snål som alltid och tar gärna emot några extra slantar inför jul:-) Första gången jag ska jobba dagtid (nja eller eftermiddag och kväll) på min arbetsplats faktiskt. Spännande!!!!!

Ser på klockan att det är dags att skrapa fram bilen och åka. Troja har fått en liten kisserunda och får klara sig en stund nu tills Sven kommer hem. Kram på er

Inga kommentarer: