Detta är också en rätt jag fick smaka på och tyckte om. Denna gången var det Therese som kom med iden, och jag "snodde" receptet av henne:-). Då renskav inte är riktigt min favorit, så bytte jag ut det mot kyckling, men visst, även med renskav var det gott.
Thereses Renskavsgryta, ca 4 portioner
1 pkt renskav ( 2 stora kycklingfileer)
5 dl grädde
1 buljongtärning
1 burk majs
tomatpure
ketchup
chilisås
Stek till renskavet lite grann ( hacka kyckling i mindre bitar och stek färdigt med lite salt och peppar). Lägg i övriga ingredienser och koka ihop en stund ( ca 5- 10 min). Servera med kokt ris och grönsaker.
Jag, som har svårt att inte sätta en egen prägel på maten jag gör, hade även i lite hackad röd lök och en grön, hackad paprika i min kyckling rätt;-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar